21 november 2018 Alles in een pakket

De consumentenbond heeft weer een onderzoek gedaan naar wie de beste alles in een provider in Nederland is. Het onderzoek wijst KPN aan als de winnaar boven XS4ALL. Laten we de resultaten van het derde kwartaal 2018 met je doornemen per alles in een pakket provider.

 

KPN als eerste!

KPN heeft het beste alles in een glasvezel pakket van ons land. Het kreeg een 8,1. Telefonie is oko uitstekend en internet ook. Klanten hebben weinig storingen en bij een storing een goede service.

XS4ALL is nummer twee

Ze hebben een mooie tweede plek en zitten KPN op de hielen. De klanten zijn zeer tevreden over internet en telefonie en kennen hier weinig storingen. Bij tv zijn er wel eens wat storingen.

Telfort is de derde

Het is het budgetmerk van KPN. Ze zitten op het netwerk van KPN en bieden goede glasvezel en dsl pakketten aan. Het verschil tussen beiden is minimaal. Ze hebben een zeer goede beoordeling voor hun televisie kwaliteit gekregen. Ze kennen er ook weinig storingen.

Caiway

Het is een kabelaar en van origine een televisie aanbieder. Het richt haar pijlen nu volop op glasvezel. Ze hebben dit kwartaal wat beter gescoord. Als vierde doen ze het natuurlijk niet slecht.

Zeelanddata / Delta

In Zeeland is het mogelijk om via deze provider een aansluiting te krijgen. Het is wel een wat duurdere provider. Ze zijn nu gezakt naar de vijfde plek, waar ze eerst op de derde plek zaten.

Tele2

Ze horen bij de budget providers. Ze zijn betaalbaar. De tv kwaliteit is minder goed, waardoor ze op deze plek staan. Ze hebben veel storingen. Het internet is wat beter geworden en hiermee staan ze niet meer op de laatste plek.

Ziggo

Ze zijn nu een landelijke aanbieder en heten nu Vodafone Ziggo. De telefoon kwaliteit is goed, het internet is ok en de tv is het slechtste. Er zijn regelmatig storingen. Wel jammer natuurlijk.

 

Wat is een goede provider voor jouw allesineenpakket?

Ontdek de mogelijkheden en de prijzen van de pakketten op onze site!