KPN alles in 1 pakket

KPN alles in een

KPN is door de jaren heen de meest gekozen aanbieder van het alles in één pakket. Dit is niet voor niets; het netwerk van KPN is het meest betrouwbare netwerk van Nederland, en daarmee is ook het KPN alles in één pakket zeer betrouwbaar. Ook KPN biedt pakketten aan met alles-in-één; internet, telefonie en televisie wordt door KPN verzorgd wanneer je kiest bij hen een pakket af te sluiten. De installatie zal zonder enige moeite verlopen. KPN stuurt namelijk geheel gratis een monteur langs die alles netjes komt installeren. Op de installatie van het KPN alles in een pakket zit 100% installatiegarantie. Wanneer u besluit online het alles in een pakket bij KPN af te sluiten, worden er géén verzend- en activatiekosten gerekend t.w.v. € 35,-. Zowel de verzending, activatie als de installatie wordt dus volledig geregeld en betekent voor u geen extra kosten. KPN is geen goedkope provider. Jaarlijks alle uitgaven berekenen en kijken wat je voor een alles in een pakket kwijt bent is verstandig.

Welk KPN alles in een pakket moet ik kiezen?
Bij KPN kun je een keuze maken uit drie verschillende alles-in-een pakketten. Hieronder ziet u in een oogopslag welke drie pakketten KPN aan biedt; pakket Instap, Standaard en Premium.

Wat zit er in het Instap- en Standaard pakket?
Bij het KPN alles in een pakket ontvangt u altijd interactieve televisie, met een ruim aanbod aan televisiezenders die u deels in Hd kunt bekijken. U krijgt verder een speciale media decoder waarmee u live TV op welk moment dan ook kunt stop zetten, terug kijken etcetera. Bij het internet maakt u gebruik van een downloadsnelheid dat varieert van 8 tot 40 Mbit/s, afhankelijk van het pakket dat u bestelt. Voor het bellen geldt dat u voor een vast laag tarief belt naar zowel vaste- als mobiele telefoonnummers.

Wat zit er in het premium alles in één pakket?
Gaat u voor de beste ervaring op het gebied van internet, televisie en bellen? Dan kiest u voor het Premium alles in één pakket van KPN. U kunt met dit pakket downloaden met een snelheid van maar liefst 80 Mbit/s (!), en uploaden tot 8 Mbit/s. Verder beschikt u ook niet alleen over Interactieve Televisie, maar kunt ook ook opnemen met het Premium Pakket. Ideaal voor als u films of televisieprogramma’s niet kunt volgen, en op een later moment kunt terugkijken. U kunt zowel op de televisie, telefoon, laptop als tablet naar de TV kijken, onder de beste kwaliteit die mogelijk is. Met het Premium alles in 1 pakket haalt u absoluut het beste pakket in huis.