De beste alles in een provider van Nederland! (derde kwartaal 2018)

De consumentenbond heeft weer een onderzoek gedaan naar wie de beste alles in een provider in Nederland is. Het onderzoek wijst KPN aan als de winnaar boven XS4ALL. Laten we de resultaten van het derde kwartaal 2018 met je doornemen per alles in een pakket provider.

 

KPN als eerste!

KPN heeft het beste alles in een glasvezel pakket van ons land. Het kreeg een 8,1. Telefonie is oko uitstekend en internet ook. Klanten hebben weinig storingen en bij een storing een goede service.

XS4ALL is nummer twee

Ze hebben een mooie tweede plek en zitten KPN op de hielen. De klanten zijn zeer tevreden over internet en telefonie en kennen hier weinig storingen. Bij tv zijn er wel eens wat storingen.

Telfort is de derde

Het is het budgetmerk van KPN. Ze zitten op het netwerk van KPN en bieden goede glasvezel en dsl pakketten aan. Het verschil tussen beiden is minimaal. Ze hebben een zeer goede beoordeling voor hun televisie kwaliteit gekregen. Ze kennen er ook weinig storingen.

Caiway

Het is een kabelaar en van origine een televisie aanbieder. Het richt haar pijlen nu volop op glasvezel. Ze hebben dit kwartaal wat beter gescoord. Als vierde doen ze het natuurlijk niet slecht.

Zeelanddata / Delta

In Zeeland is het mogelijk om via deze provider een aansluiting te krijgen. Het is wel een wat duurdere provider. Ze zijn nu gezakt naar de vijfde plek, waar ze eerst op de derde plek zaten.

Tele2

Ze horen bij de budget providers. Ze zijn betaalbaar. De tv kwaliteit is minder goed, waardoor ze op deze plek staan. Ze hebben veel storingen. Het internet is wat beter geworden en hiermee staan ze niet meer op de laatste plek.

Ziggo

Ze zijn nu een landelijke aanbieder en heten nu Vodafone Ziggo. De telefoon kwaliteit is goed, het internet is ok en de tv is het slechtste. Er zijn regelmatig storingen. Wel jammer natuurlijk.

 

Wat is een goede provider voor jouw allesineenpakket?

Ontdek de mogelijkheden en de prijzen van de pakketten op onze site!

Netflix kan het ouderwetse tv kijken nog niet verslaan!

Het is natuurlijk heerlijk om zonder reclameblokken te genieten van een televisieserie of een film welke je eigenlijk nergens anders kunt bekijken. Netflix maakt het mogelijk. Een op de drie huishoudens heeft een abonnement op Netflix, zo blijkt uit onderzoeken. Het is een streamingdienst uit Amerika waarmee je vele tv series kunt bekijken. Denk aan Narcos, The Crown, 13 Reasons Why en vele andere mooie series. Ondanks de populariteit van Netflix is het ouderwetse tv kijken nog niet weggedrukt. Het wint het nog altijd van Netflix.

Eigenlijk zijn er meer Netflix kijkers

Waar de officiële cijfers aangeven, dat een derde naar Netflix kijkt is het daadwerkelijke aantal nog veel hoger. Het is namelijk zo, dat veel Netflix gebruikers het account op meerdere schermen delen. Het is ook zo, dat hierdoor het abonnement buiten het gezin wordt gedeeld. Als de verwachtingen kloppen dan kijken er vijf miljoen mensen naar Netflix in ons land.

Stabiel en zeker!

Het aantal televisiekijkers is al vele jaren stabiel. In 2013 is Netflix op de markt gekomen in Nederland. Het aantal mensen wat door de jaren heen tv kijken is wel gedaald geeft het Kijkonderzoek aan. Veel mensen kijken vaak televisie achteraf. De meeste mensen, die veel tv kijken zijn 50 jaar of ouder. Netflix zit in een ander deel van de markt en richt zich op de meer jongere tv kijkers.

Wanneer we in de toekomst minder non fictie gaan kijken, zoals het nieuws en actualiteiten programma’s dan kan het aantal nog gaan verschuiven. Voor nu is het echter nog niet weg te denken. Nu kijkt men gemiddeld per dag 178 minuten traditionele tv en 84 minuten Netflix. Het moge duidelijk zijn, dat er nog veel moet gebeuren als Netflix het wil overnemen.

Een goed alles in een pakket

Het is natuurlijk belangrijk om een goed alles in een pakket te hebben. Anders kun je geen tv en ook geen Netflix ontvangen. Voor Netflix heb je immers internet nodig. Vergelijk de verschillende pakketten op onze site om een goed allesineenpakket af te sluiten, waar je volop kwaliteit krijgt en niet teveel betaald.

Een alles in een pakket kiezen

Wanneer je een alles in een pakket overweegt of misschien al hebt is het goed om de verschillende opties met elkaar te vergelijken. Heb je wel of geen telefoon nodig? Hoeveel televisiezenders wil je bekijken? Welke andere zaken zijn van belang voor jou? Hoe snel moet het internet zijn? En wil je glasvezel, kabel of adsl? Er zijn vandaag de dag zoveel keuzes.

Snel internet

Natuurlijk geven ze allemaal aan, dat ze snel internet hebben. Eigenlijk is dit alleen alle tijd voor het glasvezel internet. Het glasvezel internet wordt namelijk niet beïnvloed door het aantal gebruikers. Bij kabel en bij adsl deel je namelijk een hoeveelheid internetsnelheid met het aantal gebruikers van het moment. Wanneer het er meer zijn, dan wordt het internet dus vanzelf wat minder snel. Wanneer het er minder zijn is de snelheid beter.

Wat kijk je graag op de tv?

Het is goed om de verschillende zenderpakketten met elkaar te vergelijken. Hoewel een groot deel erg overeenkomt met elkaar kan er ergens een verschil zijn. Het is natuurlijk belangrijk om het televisiepakket te krijgen waar je van houdt.

De prijzen

Uiteindelijk gaat het natuurlijk ook nog om de prijs. Waar heel snel internet natuurlijk duurder is dan wat minder snel internet is het goed om te kijken hoe het prijsverschil tussen de aanbieders is. Het is daarom slim om te gaan vergelijken! Vergelijk de verschillende opties en de verschillende pakketten!

Goed vergelijken

Op onze site is het mogelijk om met de vergelijk module heel eenvoudig meerdere aanbieders van internet, televisie en telefonie met elkaar te vergelijken. Voer je postcode in en ontdek welke verschillende prijzen er gelden voor de pakketten online.

Vergelijken kan vaak lonen. Door een paar tientjes per maand te besparen heb je al snel een paar honderd euro per jaar te pakken. Het is natuurlijk beter om hier wat anders mee te doen. Je hebt onze hulp vast en zeker niet nodig om het geld op te maken.

Gratis waardebepaling en allesineenpakket.net

Wanneer je een huis wilt kopen is het goed om de waarde te bepalen. Hierna kies je natuurlijk een pakket via onze site voor jouw alles in een!

 

Kosteloos waardebepaling erop koop of verkoper van ene stulp

Te ie kopen of verkopen van ene stulp ter Mokum is ie handig wegens meer te weten overheen den waarde van den woonhuis.
Ter welke gevallen heb jou ene waardebepaling nodig:

  • Jou wilt jou stulp verkopen, maar jou wilt voorafgaand ene schatting hebben van den huidige verkoopwaarde.
  • Jou wilt weten watten den overwaarde is op jou woonhuis.
  • Jou bent van project wegens ene stulp te kopen plus wilt weten of dit geldelijk verwezenlijkbaar is.

TIP Makelaar schenkkan ene kosteloos waardebepaling voordat jou uitvoeren, zodat jou ene goede schatting van den waarde van ie stulp hebt.

Let op!
Ene waardebepaling van ene stulp is noch idem indien ene waardebepaling. Ene waardebepaling is ene waardebepaling van ie stulp op ene bepaald ogenblik, verricht wegens ene gerenommeerd taxateur. Ene taxatierapport schenkkan tweedehands wordt voordat ie aanvragen van ene lening.

Kosteloos waardebepaling

Wanneer u uw stulp wilt verkopen, is den vraagprijs van uw woonhuis ontzettend important. Diegene prijs bepaalt misschien welnu hoe vitaal ie volgende stulp is dat u  gaat kopen. Stadsmakelaars verzorgt op verzoek ene geheel kosteloos waardebepaling van uw stulp.

Kosteloos raadgeving plus kosteloos waardebepaling van uw woonhuis of appartement

Wegens den waarde van den woonhuis te kunnen defini, komen wij voorafgaand erop u ter wegens was met u te doorspreken waarom u den woonhuis wilt verkopen. Samen bekijken wij den staat van ie stulp. Wij vragen wanneer voordat ie onlangs is geschilderd, bekijken details indien verwarmingsketel, koepel plus kozijnen, plus doorspreken den uiterst recente activiteiten van den Vereniging Van Eigenaren.

Ontdek de mogelijkheden van gratis waardebepaling Amsterdam

Somwijlen moeten er watten plaatsvinden wegens ene woonhuis aantrekkelijk te maken voordat den verkoper. Ter onzerzijds raadgeving staat hoe wij denken dat u den woonhuis ie lieve op den woningmarkt kunt voorleggen. Wij omschrijven welke stappen u kunt zetwerk wegens uw stulp nog aantrekkelijker te maken. Onzerzijds raadgeving bevatten ene uitgebreide makelaarsomschrijving van den woonhuis, ene adviesvraagprijs plus ene register met punten diegene volgens makelaars voetlicht verdienen voordat jou ie stulp ter den verkoper zet. Onzerzijds raadgeving is kosteloos plus ontvangt u binnenshuis vijf werkdagen na onze ontmoeting erop u thuis.

Alles over het nieuwe alles in 1

Wellicht heb je er in de afgelopen tijd al eens van gehoord: de toenemende populariteit van alles in 1 pakket binnen Nederland. Alles in 1 pakketten winnen niet voor niets enorm aan populariteit, ze zijn vaak een stuk goedkoper en bieden verschillende leuke extra’s. Ook het feit dat je voortaan bij een klantenservice terechtkunt voor internet, televisie en telecom maakt alles in 1 pakketten populair onder consumenten. Bij een alles in 1 pakket worden verschillende diensten, vaak televisie, internet en vaste telecom, met elkaar gecombineerd door een aanbieder.

Wat maakt een alles in 1 pakket zo populair?

Doordat je de verschillende diensten bij één aanbieder afneemt is de prijs voor een alles in 1 pakket vaak een stuk lager dan bij het afnemen van losse diensten. Het prijsverschil kan hierbij oplopen tot een of twee tientjes per maand, waarmee je op jaarbasis heel wat geld overhoudt voor bijvoorbeeld een nieuwe mobiel, een extra lange vakantie, enzovoorts. De lagere prijs voor een alles in 1 pakket is echter niet het enige voordeel aan deze pakketten. Ook worden vaak verschillende extra’s aangeboden om je over de streep te trekken bij het afsluiten van een alles in 1 pakket.

De ene provider biedt bijvoorbeeld een gratis jaarabonnement op Spotify aan, terwijl andere aanbieders een abonnement bij HBO of extra zenders aanbieden. Het hangt van je eigen interesses af, welke aanbieding het meest bij je past.

Alles in 1 pakketten online vergelijken

Op internet vind je verschillende vergelijkingstools waarmee het heel eenvoudig is om de alles in 1 pakketten van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Het ene alles in 1 pakket is bijvoorbeeld vooral gericht op razendsnel internet in huis, terwijl andere alles in 1 pakketten extra digitale televisiezenders aanbieden. Het is van je verbruik afhankelijk welk type alles in 1 pakket het meest geschikt voor je is.

Alles in 1 pakketten razend populair

De wereld van het internet is snel veranderd en de technologie gaat nog sneller! Daardoor zijn er voor huishoudens ook veel zaken veranderd rondom het internet. Zo werden er vroeger drie verschillende abonnementen afgesloten; internet, bellen en televisie. Door de verschuiving van SMS naar mobiel internet moesten alle telecomproviders hun verdienmodellen wijzigen en zijn ze allemaal opzoek naar klanten en willen ze aan één klant zoveel mogelijk verkopen. Vanuit die gedachte is het alles in een pakket geïntroduceerd.

Alles in een pakket

Alles in 1 pakketten; hoe en wat?
Wat is een alles in 1 pakket nou precies en wat veranderd er voor de consument? Een alles in 1 pakket zegt het eigenlijk al, alle diensten die voorheen via losse abonnementen te verkrijgen waren zijn nu in één pakket gegoten onder de naam: “alles in 1”. Voor de consument veranderd er overigens niets tot vrij weinig, zeker niets negatiefs. Doordat alle diensten nu bij één provider zijn wordt er een pakket korting gehanteerd en profiteert de klant dus van korting. Daarnaast is er bij eventuele problemen slechts één contactpersoon en kunnen de problemen dus sneller verholpen worden, vrijwel alles is positief! Enkel voor de telecomproviders is het een hevige concurrentiestrijd die in veel gevallen puur draait om de prijs.

Overige ontwikkelingen binnen (mobiel)internet
Verdere ontwikkelingen zijn natuurlijk de ontwikkeling van 4G internet. Tegenwoordig heeft bijna iedere provider de mogelijkheid om 4G mobiel internet te leveren waar dat enkele jaren geleden nog uniek was. De grote providers als T-Mobile, Vodafone en Tele2 leveren zelfs 4G netwerk met landelijke dekking en zijn dus ver ontwikkelt.
Er wordt al gezegd dat er straks in 2020 niemand meer met 3G loopt aangezien 4G dan de standaard is en er 5G geïntroduceerd gaat worden.  We zijn erg benieuwd, de tijd zal het leren!

Tips bij besparen op televisie en bellen

Elke woning heeft natuurlijk een televisie in huis staan en hiervoor moet een abonnement afgesloten worden. Ook het bellen wordt in veel gevallen nog via een vaste lijn gedaan en daarvoor wordt ook uiteraard een abonnement afgesloten. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een alles in één pakket. Dit houdt het volgende in: internet, bellen en televisie wordt verkregen via één provider. Op deze manier kunt u kosten besparen, want de maandelijkse kosten zullen aanzienlijk omlaag gaan. Ook het contact is gemakkelijker, want u hoeft maar één persoon te bereiken. Wij zullen u een aantal praktische tips geven voor het besparen op deze kosten.

Alles in 1 pakket

Vergelijken van pakketten

Wanneer u van plan bent om een alles in één pakket af te sluiten of u bent hiernaar aan het kijken raden wij u aan om een zo passend mogelijk pakket af te sluiten. U moet denken aan de internetsnelheid in uw woning, het aantal belminuten per maand en het aantal zenders die binnen uw pakket vallen. Gebruikt u zelden internet in uw woning of in ieder geval niet met een zware belasting? Dan doet u er goed aan om op dit gebied kosten te besparen.

Aanbieders vergelijken

Tegenwoordig is er een enorm aanbod op de markt op het gebied van alles in één pakketten. Hierdoor zullen de aanbieders met elkaar de strijd aangaan als het gaat om prijzen van bepaalde pakketten. Heeft u een geschikt pakket gevonden? Dan is het verstandig om de verschillende aanbieders eens naast elkaar te leggen. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van alle maandelijkse kosten per aanbieder en kunt u de meest aantrekkelijke afsluiten.

Overige abonnementen stopzetten

Er zijn een hoop mensen die een sport of voetbal kanaal abonnement hebben afgesloten. Vaak wordt hier een bepaalde tijd gebruik van gemaakt, maar ebt de interesse hierin ook weg. Dan doet u er goed aan om deze abonnementen op te zeggen. Zoals het opzeggen van een Ziggo abonnement kan u een hoop maandelijkse kosten besparen.

Alles in 1 pakket met extra voordeel

allesin1_voordeelKiezen voor een alles in 1 pakket kan je veel voordeel opleveren. Bij alles in 1 vergelijken is al snel terug te zien dat veel providers extra korting geven wanneer je kiest voor drie diensten. Een goed voorbeeld daarvan is Vodafone, wanneer je bij deze provider kiest voor zowel internet, bellen als tv dan krijg je € 10,- per maand korting.

Alles in 1 combivoordeel

Een andere trend waar providers op inspelen is de groei van de mobiele telecom. Providers zoals Telfort en KPN bieden bij een alles in 1 pakket namelijk combivoordeel. Dit houdt in dat je extra voordelen kunt krijgen wanneer je alles in 1 combineert met je mobiele abonnement. Zo heb je bij Telfort de keuze tussen een opnemen pakket, Kids entertainment pakket, gratis HBO, € 5,- korting per maand of twee keer zoveel belminuten, MB en SMS’jes.

Bij KPN kun je bij 2 mobiele abonnementen en een alles in 1 pakket de volgende voordelen krijgen, let op je krijgt hierbij alle voordelen en hoeft niet te kiezen: Gratis zenders + Films, gratis onderling bellen, twee keer zo veel MB’s, € 5,- korting per maand per mobiel abonnement en onderling MB’s delen.

Een ander voordeel van KPN en Telfort is dat zij een groot TV aanbod hebben. Zo biedt Telfort bij zijn beste alles in 1 pakket maar liefst 70 zenders aan waarvan 22 in HD te ontvangen zijn. Bij KPN krijg je 60 zenders waarvan 20 in HD te ontvangen zijn.

Bij de alles in 1 pakketten van Telfort en KPN kun je ADSL of Glasvezel internet krijgen. Hoewel glasvezel razendsnel is, biedt ADSL een hoge internetsnelheid voor een veel lagere prijs.

Wees voordelig uit met een alles in 1 pakket

Veel huishoudens hebben aparte abonnementen voor internet en televisie en vaak ook voor de telefoon. Deze kosten kunnen maandelijks flink oplopen en in de economische crisis is dat natuurlijk wel het laatste wat je wil. Helemaal als je veel gebruik maakt van deze apparaten kan het maandbedrag soms behoorlijk schrikbarend zijn. Gelukkig is een alles in 1 pakket de ultieme oplossing om kosten te besparen. Deze bevatten telefonie, televisie en internet in één pakket. Door een vast maandbedrag te betalen kun je onbeperkt gebruik maken van deze drie diensten.

alles in een pakket

Wellicht bel je niet meer zo vaak met een vaste telefoon,  omdat de smartphone een steeds belangrijker hulpmiddel wordt in het leven. Providers weten dat en proberen door een pakket samen te stellen waar alleen televisie en internet wordt aangeboden. Bij voorbaat hoeven deze pakketten niet beter te werken, want bij een alles in 1 pakket zit telefonie erbij inbegrepen en ben je vaak ook nog eens voordeliger uit.

Een ander voordeel van een alles in 1 pakket is dat mensen minder snel overstappen naar een andere provider. Doordat er 3 diensten worden aangeboden in een alles in 1 pakket zullen de verschillen minder groot zijn dan weer een provider een pakket aanbiedt met alleen televisie en internet.  Kies dus voor een alles in 1 pakket met drie diensten in plaats van een pakket met twee diensten.

Welke aanbieders bieden alles in 1 pakketten aan?

Omdat we steeds meer gebruik maken van televisie en internet schaffen steeds meer mensen  een alles in 1 pakket aan. Providers proberen daarop in te spelen en bieden een zo goedkoop mogelijk pakket aan om zo consumenten aan te trekken. Op de markt zijn er verschillende aanbieders die dat doen, namelijk:

  • Ziggo
  • KPN
  • UPC
  • Vodafone etc.

Deze providers bieden alles in 1 pakketten in diverse varianten aan, namelijk:

  • ADSL
  • Glasvezel
  • Kabel

Het voordeel van de kabel is dat deze sneller werkt en minder storingen oplevert. Echter is deze in verhouding wel een stuk prijziger. Veel mensen hebben aan een ADSL verbinding al genoeg en zijn liever maandelijks wat minder kwijt. De keuze voor de aanbieder ben je afhankelijk welke er in jouw buurt beschikbaar is. Daarvoor kun je een postcodecheck doen van verschillende aanbieders die een alles in 1 pakket aanbiedt.  Op die manier welke providers er in de buurt zitten en welke aanbieding geschikt is voor jou.

Kies voor het juiste alles in 1 pakket

Welk alles in 1 pakket het meest voor jou is geschikt, hangt af van jouw wensen.  Heb je liever een snelle internetverbinding? Kies dan een pakket waar de internetsnelheid het hoogst ligt. Ben je meer een TV-fanaat?  Ga dan voor een aanbieder waar de televisiekosten niet zo duur zijn.  Om de juiste keuze te maken hangt het er dus af waar je meer om geeft.  Kies dus voor het juiste alles in 1 pakket.

Glasvezel vergelijken

Wanneer je helemaal voor razendsnel internet wil gaan, kun je het beste kiezen voor glasvezel alles in 1. Door glasvezel vergelijken hoef je helemaal niet veel duurder uit te zijn voor een glasvezel alles in 1 pakket dan een gangbaar alles in 1 pakket bij één van de aanbieders op onze homepage.

Alles-in-1-pakketten

Het combineren van internet, bellen en digitale televisie in een alles-in-1 pakket, zorgt voor een helder overzicht en kan je jaarlijks tevens een behoorlijke besparing opleveren. Doordat zowel internet, bellen als digitale televisie zijn ondergebracht bij een aanbieder, kun je voor vragen altijd terecht bij dezelfde klantenservice en wordt er een gezamenlijke rekening voor alle elementen opgesteld. Dit scheelt in het papierwerk en maakt het een stuk overzichtelijker werken! Daarnaast bieden aanbieders van de alles-in-1 pakketten vaak een flinke korting aan, wanneer je bovenstaande elementen bij een aanbieder onderbrengt. Een voordeel, dat kan oplopen tot enkele honderden euro’s op jaarbasis.

Aanbieders alles-in-1 pakketten

De grootste aanbieders van internet in Nederland bieden alles-in-1 pakketten aan, waarbij de ene aanbieder zo snel mogelijk internet aanbiedt, terwijl een andere partij zich juist op de belminuten in het alles-in-1 pakket richt. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren van een klant, is de ene aanbieder wellicht geschikter, dan de ander. Doordat steeds meer aanbieders zich op de markt voor alles-in-1 pakketten zijn gaan richten, zijn de prijzen voor alles-in-1 pakketten de afgelopen jaren flink gedaald.

Om klanten over de streep te trekken bieden veel aanbieders van alles-in-1 pakketten fraaie welkomstgeschenken aan, zoals een tablet, extra zenders in het televisiepakket voor het eerste half jaar of bijvoorbeeld een mobiele telefoon.

Digitale televisie met of zonder HD TV

Net als op het gebied van internet, is ook het aanbod in digitale televisie binnen de alles-in-1 pakketten steeds uitgebreider geworden de afgelopen jaren. Waar je voorheen enkel een standaardpakket kon afnemen, is het tegenwoordig mogelijk om voor enkele tientjes meer per maand te genieten van HD TV zenders, live voetbal of bijvoorbeeld films. Daarbij bieden aanbieders van alles-in-1 pakketten de mogelijkheid om ook vanaf je mobiel, tablet of laptop televisie te kijken waar en wanneer jij dit wilt.