De provider Online is één van de minder bekende providers in Nederland. Dat wil echter niet zeggen dat het aanbod aan diensten van deze provider niet interessant is, in tegendeel. De Online alles in 1 pakketten bieden klanten een perfecte combinatie op vlak van prijs en kwaliteit. Daarnaast werd er door Online voor gekozen om in totaal drie verschillende standaard pakketten op de markt te brengen. Door de uitgebreide mogelijkheden die aan deze pakketten zijn verbonden is het zonder probleem mogelijk om tegemoet te komen aan de verwachtingen van alle potentiële klanten. Zoek je een kwalitatief en financieel interessant alles in 1 pakket? In dat geval zijn de alles in een pakketten van de provider Online voor jou ongetwijfeld zeer interessant.

Online Alles in 1

Het eerste en meteen ook voordeligste alles in 1 pakket dat door Online wordt aangeboden is het zogenaamde Snel Pakket. Dit pakket richt zich op de standaard internetgebruiker die het internet eerder sporadisch gebruikt om even informatie op te zoeken en / of een e-mail te versturen. Er wordt bij dit pakket dan ook gebruik gemaakt van een downloadsnelheid van 10 MB/s en een uploadsnelheid van 1 MB/s. Uiteraard beschikt dit eerste pakket ook over digitale televisie. Als klant krijg je de beschikking over 28 televisiezenders in combinatie met 23 radiozenders. Het spreekt daarbij voor zich dat je eveneens kunt rekenen op verschillende extra diensten waaronder het opvragen van gemiste programma’s. De standaard telefonie die bij dit alles in een pakket is inbegrepen maakt het tot slot mogelijk om voordelig te bellen naar zowel vaste als mobiele nummers.

Online Alles in 1 Pakket – Supersnel

Het tweede alles in 1 pakket dat door Online wordt aangeboden luistert naar de naam “Online Supersnel Alles in 1 Pakket”. Mensen die regelmatig gebruikmaken van het internet en die bijvoorbeeld graag eens een filmpje kijken of muziek beluisteren doen er goed aan om gebruik te maken van dit pakket. Je beschikt hier dan ook over een downloadsnelheid van 30 MB/s in combinatie met een uploadsnelheid van 3 MB/s. Op deze manier wordt er grotendeels tegemoet gekomen aan de verwachtingen van de meer frequente internetgebruiker. Verder beschik je uiteraard ook bij dit pakket over digitale televisie en goedkope telefonie. Veel van de onderdelen van dit alles in 1 pakket liggen in rechte lijn met die van het gewone Snel Pakket. Het is echter zeer eenvoudig mogelijk om de inhoud zo aan te passen dat deze perfect zal weten te voldoen aan jouw verwachtingen.

Online Ultrasnel Alles in een Pakket

Last but not least is er nog het Online Ultrasnel Alles in 1 Pakket. Gebruikers die er voor kiezen om gebruik te maken van dit pakket genieten van een zo optimaal mogelijke snelheid op vlak van internet. Je kan in dit geval genieten van een downloadsnelheid van 50 MB/s. Om je een goed beeld te geven van deze snelheid, wanneer je aan 50 MB/s een film download duurt dit slechts enkele minuten. Met deze snelheid kan er bijgevolg probleemloos voldaan worden aan de verwachtingen van de meest veeleisende internetgebruiker. Tel daarbij het ruime aanbod aan mogelijkheden op vlak van digitale televisie en telefonie op en je hebt een pakket dat je naar eigen inzicht kan samenstellen en waar je vele jaren lang genot van zal hebben.