Tele2 is ongetwijfeld één van Nederlands bekendste providers. Het is bijgevolg dan ook niet zo vreemd dat erg veel mensen die een alles in 1 pakket wensen af te sluiten er voor kiezen om daarvoor een beroep te doen op deze provider. Tele2 heeft er inmiddels voor gekozen om niet alle diensten afzonderlijk, maar ze ook verzameld in één pakket aan te bieden. De zogenaamde Tele 2 alles in 1 pakketten bieden klanten van de provider niet alleen snel internet, maar ook een groot aanbod aan mogelijkheden op vlak van interactieve televisie en uiteraard mag ook de telefonie niet uit het oog verloren worden. Ben je met andere woorden op zoek naar een interessante en financieel interessante manier om alle diensten voor thuis in één keer en bij hetzelfde bedrijf af te sluiten? Dan is het Tele2 alles in 1 pakket meer dan waarschijnlijk perfect wat je zoekt!

Twee standaard Tele 2 alles in 1 pakketten

Wanneer we naar het aanbod aan alles in een pakketten kijken van de provider Tele2 stellen we vast dat er twee standaard pakketten bestaan. Hoewel inhoudelijk de beide pakketten ten opzichte van elkaar eigenlijk niet verschillen is het vooral de looptijd waar rekening mee gehouden dient te worden. Het eerste abonnement heeft bijvoorbeeld een looptijd van 1 jaar terwijl het andere een looptijd heeft van 2 jaar. Dat is voor de klant interessant omdat je bij deze laatste kan genieten van een actieperiode van 12 maanden in plaats van 3. Op deze manier kan je nog extra geld besparen en dat terwijl er aan de inhoud van je alles in 1 pakket niet wordt geraakt.

Zelf een Tele2 alles in 1 pakket samenstellen

Eerder hebben we reeds aangegeven dat de twee standaard pakketten afgezien van de looptijd precies over dezelfde inhoud beschikken. Wanneer bepaalde mogelijkheden niet helemaal voldoen aan je verwachtingen is het steeds mogelijk om het standaard pakket uit te breiden. Je kan er wat dat betreft bijvoorbeeld voor kiezen om een groter aanbod aan zenders (al dan niet in HD) ter beschikking te hebben, maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor de optie goedkoper bellen naar het buitenland. Door haar klanten de mogelijkheid te bieden om zelf een alles in 1 pakket samen te stellen slaagt Tele2 er in om probleemloos tegemoet te komen aan de verwachtingen van iedereen. Specifiek voor mensen met een thuiskantoor kan bijvoorbeeld gelden dat ze graag gebruik willen maken van sneller internet en ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Het aanbod aan mogelijkheden bij Tele2 is zo uitgebreid dat er voor iedereen een alles in een pakket bestaat dat perfect zal weten te voldoen aan diens verwachtingen.

Waarom een alles in 1 pakket van Tele2 afsluiten?

Laat ons om af te sluiten nog even alles op een rijtje zetten. Kiezen voor een Tele2 alles in 1 is kiezen voor een uitermate compleet pakket waarbij je niet alleen de beschikking hebt over telefonie, maar eveneens over interactieve televisie en internet. Daarnaast beschik je slechts over één enkel aanspreekpunt waardoor eventuele problemen bijzonder snel en efficiënt kunnen worden opgelost. Tel daarbij het financieel voordeel op en je beschikt over voldoende interessante redenen om te kiezen voor een alles in een pakket van Tele2.