Telfort alles in 1

Wil je op een voordelige manier zowel televisie, internet als telefonie afsluiten? In dat geval bieden de Telfort alles in 1 pakketten voor jou ongetwijfeld de perfecte oplossing. Door gebruik te maken van een dergelijk pakket zorg je er namelijk voor dat je alle diensten die je nodig hebt in één keer en bij dezelfde partij kunt afsluiten. Hierdoor beschik je bij problemen slechts over één aanspreekpunt en kan je over het algemeen ook nog eens rekenen op een erg aantrekkelijke kostprijs. Ben je eveneens van plan om een alles in een pakket af te sluiten en lijkt Telfort je wel een interessante provider te zijn? Lees in dat geval snel verder en ontdek alle mogelijkheden die het Telfort alles in 1 pakket je te bieden heeft!

Telfort Alles in 1 basispakket

Het eerste pakket waar je bij Telfort gebruik van kunt maken is het zogenaamde “Alles in 1 basispakket”. Dit pakket biedt je in eerste instantie interactieve televisie waarbij je de beschikking hebt over 60 tv-zenders en gratis 12 Nederlandse zenders in HD kwaliteit kunt bekijken. Met dit pakket wordt het ook niet uitsluitend mogelijk om de zenders te bekijken op je televisie, maar ook op je smartphone en je laptop. Dat is uiteraard niet alles, want naast interactieve televisie biedt het alles in 1 pakket je ook de mogelijkheid om te genieten van voordelig internet tot 30 MB/s download en 3 Mb/s upload. Uiteraard is in het Alles in 1 basispakket van Telfort ook voordelige telefonie inbegrepen. Op deze manier kan je goedkoop bellen naar zowel vaste als mobiele nummers. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, dit eerste Telfort alles in 1 pakket is beslist de moeite waard!

Zelf Telfort alles in 1 pakket samenstellen

Wanneer je er voor kiest om een alles in een pakket af te sluiten is het van belang dat dit pakket zo optimaal mogelijk weet te voldoen aan de door jou opgestelde verwachtingen. Om dit te kunnen realiseren heeft Telfort er voor gekozen om haar klanten de mogelijkheid te bieden om zelf een alles in 1 pakket samen te stellen. Dat is heel interessant omdat je hierdoor zelf kan aangeven wat je verwacht van je interactieve televisie, je internet en je telefonie. Bel je bijvoorbeeld vaak naar het buitenland, dan kan je deze optie probleemloos aanduiden. Daarnaast kan je uiteraard kiezen voor de optie onbeperkt bellen naar binnen- en buitenland welke tegen een meerprijs toegevoegd kan worden aan je pakket. Hetzelfde geldt in zekere zin voor het pakket met internet. Wil je het standaard pakket uitbreiden, dan is dat eveneens perfect mogelijk. Op deze manier ontstaat een uiterst compleet alles in 1 pakket welke je tegen een zeer voordelige kostprijs af kan sluiten.

Waarom een Telfort alles in een pakket afsluiten?

Er zijn heel veel interessante redenen aan te halen waarom je er voor zou moeten kiezen om een Telfort alles in 1 pakket af te sluiten. Zoals eerder reeds aangegeven is er uiteraard in eerste instantie de kostprijs van het pakket. Wanneer je alle diensten onder één en hetzelfde pakket afsluit kan je immers doorgaans een mooi bedrag besparen. Verder is er ook het gebruiksgemak voor de klant. Bij eventuele problemen beschikt de klant immers slechts over één aanspreekpunt. Het mag duidelijk zijn, het afsluiten van een Telfort alles in 1 pakket voorziet je ongetwijfeld van een aantal uiterst interessante voordelen!