UPC heeft er net als de meeste andere bekende providers voor gekozen om diverse alles in 1 pakketten samen te stellen. Kenmerkend voor de alles in 1 pakketten van deze provider is bijvoorbeeld de aanwezigheid van zogenaamde WifiSpots in de pakketten. Dit zijn maar liefst 500.000 plaatsen waar je buitenshuis helemaal gratis gebruik kunt maken van de mogelijkheden van draadloos internet. Een UPC alles in 1 pakket is uitermate interessant omdat je op die manier meteen beschikt over alles wat je nodig hebt aan diensten. Daarnaast geniet je steeds van een financieel voordeel en beschik je slechts over één enkel aanspreekpunt waardoor eventuele problemen snel opgelost kunnen worden. Wil je graag meer weten over de verschillende UPC alles in 1 pakketten? Wij stellen ze graag uitgebreid aan je voor!

UPC Alles in 1

Het eerste en tevens ook voordeligste alles in een pakket dat wordt aangeboden door UPC is het zogenaamde Basis Pakket. In dit geval geniet je van snel draadloos internet (50 MB/s download en 2,5 MB/s upload), interactieve televisie en voordelige telefonie. Kenmerkend voor dit pakket in vergelijking met andere alles in een pakketten van deze provider is dat MyPrime niet standaard in de kostprijs is inbegrepen. Je kan deze dienst uiteraard wel aan je pakket toevoegen, maar je zal daarvoor een extra maandelijks bedrag moeten betalen. Ook het type mediabox dat je ter beschikking krijgt verschilt in vergelijking met de andere pakketten. Toch is het UPC alles in 1 Basis Pakket beslist interessant voor iedereen die op een uiterst voordelige manier gebruik wil kunnen maken van zowel internet, telefonie als interactieve televisie.

UPC Alles in 1 pakket – Power

Het populairste alles in een pakket van UPC is ongetwijfeld het zogenaamde Power Pakket. Dit pakket biedt je de mogelijkheid om gebruik te maken van snel internet met 120 Mb/s download en 6 Mb/s upload. Bij het Basis Pakket is het niet mogelijk om programma’s op te nemen en te pauzeren, maar dat is wel het geval voor mensen die kiezen voor het Power Pakket. Zij kunnen tot maar liefst 4 programma’s tegelijkertijd opnemen. Omwille van deze reden worden klanten die kiezen voor dit pakket eveneens voorzien van een uitgebreidere mediabox. Verder is het Power Pakket ook het eerste pakket waar eveneens de dienst MyPrime in is inbegrepen en kan je gemiste programma’s van de dag zelf en de dag ervoor zonder probleem terug opvragen. Het UPC Alles in 1 Power Pakket is zoals je kan zien een zeer compleet pakket dat ongetwijfeld zal weten te voldoen aan je verwachtingen.

UPC Alles in een pakket – Extra Power

Wil je graag alles uit je televisie, telefoon en internet halen dat er uit te halen valt? In dat geval is het uitermate interessant om gebruik te maken van het UPC Alles in 1 Extra Power Pakket. Dit alles in 1 pakket voorziet je van 200 Mb/s download en 10 MB/s upload. Verder heb je de beschikking over alle mogelijke opties op vlak van interactieve televisie waaronder de dienst MyPrime en kan je maar liefst 100 zenders bekijken met daar bovenop ook nog eens 35 zenders in HD. Eveneens interessant om weten is dat je met dit pakket gemiste programma’s gedurende een periode van 10 dagen terug kunt opvragen. Tel daarbij het voordelige tarief op om te bellen naar zowel vaste als mobiele nummers en er is geen enkele reden meer om niet te kiezen voor dit zeer complete UPC alles in 1 pakket!