Ziggo alles in 1 pakket

MZiggo alles in eenet Ziggo alles in een haalt u een betrouwbaar, gebruiksvriendelijk pakket in huis waar de prijs- kwaliteitsverhouding zeer goed te noemen is. Ziggo alles in een is erg populair bij de consument; veel mensen besluiten over te stappen naar alles in 1 van Ziggo. En dit bevalt de meeste mensen uitstekend, Ziggo kampt meer relatief weinig storing (gemiddelde uptime van 99%!). Daarnaast biedt Ziggo je een uitstekende service. Maar wat houdt Ziggo alles in één precies in, uit welke alles in een pakketten kunt u kiezen en wat zijn de prijzen? Hieronder kiest uw uit de drie opties het Ziggo alles in een pakket dat het beste bij u past.

Ziggo alles in 1, welke alles in één pakket moet ik kiezen?

De drie verschillende pakketten van Ziggo alles in één geven je de optie om het pakket te kiezen die het beste aansluit bij uw wensen. De drie pakketten dragen de naam Alles in één Basis, Alles in één Plus en Alles in één Extra.

Ziggo Alles in één Basis

Download 20 Mbit/s. Upload 2 Mbit/s. Dit is ruim voldoende bij het normaal gebruik van internet. Ziggo heeft de internetsnelheden van het Basis pakket recent nog verdubbeld van 10 Mbit/s naar 20 Mbit/s. Ook de uploadsnelheid werd verdubbeld. Door deze snelheden haalt u ook films en grotere bestanden relatief snel binnen. Wilt u nóg sneller downloaden? Ga dan voor een duurder Ziggo alles in een pakket.